Podium bij Klompenronde

De 8-jarige Ayden de Jong behaalde dit weekend 9 september in categorie 1 voor de Pedaalridders een knappe podiumplek (3e) in de KNWU-wedstrijd van Honselersdijk. In een veld met deelnemers uit de nationale top was dit een goede prestatie. De jonge wielertalenten vlogen er bij de start meteen vol in. Het veld trok snel uit elkaar, en de wedstrijd ontspon zich als een gevecht van ieder voor zich. Ayden deed voorin goed mee, met een keurige 3 plek als mooi resultaat.

De wielerwedstrijd in het Westland was de 4e in een reeks van 5 wedstrijden. In het klassement van deze Zuid-Hollandse competitie staat Ayden de Jong met nog 1 wedstrijd te gaan verdienstelijk 2e. Liam van Os mocht in categorie 4 starten. Na de start vormde zich een peloton met alle favorieten. De hele wedstrijd werd een hoog tempo gereden, Liam controleerde de wedstrijd goed. Uiteindelijk bepaalde een lange eindsprint het podium. Helaas kwam Liam net te kort op de meet, maar wist een knappe 6e plaatst te halen.