Zomervakantie voorbij

Na de zomervakantie zijn we weer begonnen met de training en de eerste wedstrijden zijn al weer gereden door de jeugd. Vorige week op 19 augustus 2017 was er een miniwegwedstrijd in Arkel, waar Lucas Houweling, Mathijs Houweling, Robbin ten Brink en Yorick Vergouwe aan de start verschenen. Het was wel weer even wennen. Lucas werd 3e (in categorie 1) Robbin 4e (in categorie 2), Mathijs 9e (in categorie 4) en Yorick 12e (in cat 5).

Op 26 augustus 2017 hebben er renners van de pedaalridders knwu wedstrijden gereden in Fijnaart en Maassluis.

De voorlopige uitslagen:

Fijnaart
Zino van Os (cat 1): 6e
Dico van Os (cat 3): 5e
Liam van Os (cat 4): 9e

Mika van Os (cat 4): 10e

Maassluis
Matthijs de Haan (cat 1): 6e
Lucas Houweling (cat 1)8e
Ayden de Jong (cat 1): 5e
Robbin ten Brink (cat 2): 7e
Mathijs Houweling (cat 4): 18e