D’n Bèrgse Wielerronde

Op zondag 2 juli stonden in het regenachtige Berghem de drie broertjes van Os aan de start. Om kwart voor tien startte de wedstrijd van Zino. Zino moest vier ronden rijden over een stratenparcours. Het gehele parcours bestond uit straatklinkers. Na het startsein waren alle renners goed weg. Zino was in strijd om de derde en vierde plek. In de eindsprint kwam hij net iets te kort en eindigde hij als vierde. Doordat er in Berghem een jongens en meisjes podium werd gehanteerd, kwam Zino toch nog op het podium terecht. Dico was de volgende die aan de start verscheen, hij reed zijn wedstrijd over acht ronden. Dico heeft de gehele wedstrijd in de kopgroep meegereden en een massasprint moest de plaatsen verdelen. Dico werd 14e.
Nadat Mika zijn broertjes had aangemoedigd was hij aan de beurt, zijn wedstrijd ging over 15 kilometer. Al vroeg in de wedstrijd reed er een groep weg en Mika kon net niet volgen. Mika liet het er echter niet bij zitten en verzamelde gedurende de wedstrijd de afgevallen renners zodat er een tweede groep ontstond. In de eindsprint van deze groep kwam hij als eerste over de streep. Mika eindigde uiteindelijk op een negende plek.