Eerste MWW 2017 HSK Trias

Op zondag 11 juni begon het seizoen voor de Mini Weg Wedstrijden (MWW). De eerste wedstrijd vond plaats in Den Haag. Het was een zon overgoten dag met leuke wedstrijden. Deze dag stonden er vijf Pedaalridders aan de start in hun eigen leeftijdscategorie. Als eerste verscheen aan de start Carmen Oppelaar, zij fietste haar wedstrijd over een lengte van zes kilometer. Carmen was goed vooraan te vinden en kwam als vierde over de finish, waarna zij een medaille kreeg. Na Carmen mochten Robbin ten Brink en Sofie van Lienden aan de start verschijnen voor hun wedstrijd van acht kilometer. Robbin was bij de start goed weg en heeft flink gestreden voor een podiumplek, In de eindsprint kwam hij net iets tekort. Hij finishte als derde. Sofie fietste wat rustiger, zij moest wennen aan haar eerste wedstrijd. Sofie kwam als veertiende over de streep. De volgende renner die namens de Pedaalridders in actie kwam was Mathijs Houweling (categorie 4). Mathijs had een goede start en al gauw vormde hij met zes andere renners een kopgroep. Regelmatig probeerde er een renner weg te komen, maar deze werd steeds weer terug gehaald. In de laatste ronde was er een valpartij waar Mathijs hinder van had. Hij kwam flink achter de kopgroep te rijden. Mathijs kon gelukkig weer terug naar de kopgroep rijden en eindigde als vijfde.
In categorie 6 stond Aimé van der Pol aan de start, hij werd veertiende.