Promo Ride for the Roses


Op Koningsdag zijn Fabian, Yorik, Mika, Dico en Zino samen met de burgemeester op promotietoer voor de Ride for the Roses door Lansingerland getrokken.

Om 8.30uur werden we in Bleiswijk verwacht waar ze een rondje over de rommelmarkt hebben gelopen. Na het hijsen van de vlag en een woord van de Burgemeester zijn we vertrokken naar Bergschenhoek. Eerst naar De Kruin waar een Aubade was en daarna door naar De Smitshoek om daar koffie te drinken. Hierna langs de verschillende activiteiten in de Leeuwenkuil. Als laatste reden we naar Berkel en Rodenrijs waar de burgemeester het startschot gaf voor het banden wisselen bij een formule 1 auto. Na het startschot ook nog even bij de brandweer langs. Tijdens deze rondtoer hebben de jongens flyers uitgedeeld voor de Ride for the Roses die plaatsvind op 3 september, daarnaast nog flyers uitgedeeld om onze jeugdwedstrijd met dikke banden race te promoten.