Samenwerkingsverband

De wielerverenigingen PRC Delta (Spijkenisse), De Pedaalridders (Lansingerland) en HSK Trias (Den Haag) zullen in het seizoen 2017 een samenwerkingsverband aan gaan voor de nieuwelingen (jongens) categorie. Door samen te werken bieden wij onze nieuwelingen de mogelijkheid om zich goed te ontwikkelen op landelijke niveau. Zij krijgen de mogelijkheid om mee te strijden in de nationale klassiekers. Verder staan enkele buitenlandse evenementen op de agenda.

Baanclinic Velodrome

Wil jij ook een keer baanwielrennen?
Dat kan op zaterdag 25 maart 2017 op de baan in Amsterdam!

Voor alle jeugdrenners met en zonder ervaring verzorgen de districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden een baanclinic waarbij iedereen op zijn eigen niveau op de baan kan fietsen. Ervaren baantrainers en Tim Veldt, deelnemer aan meerdere Olympische spelen, leren jou de techniek van het fietsen op de baan.
Net als andere jaren kunnen we de fietsen van de Amsterdamse baanwielerschool huren. Heb je al een eigen baanfiets dan kan je die natuurlijk gebruiken. De baanclinic duurt 2 uur. Naast de regels van de baan leer je op de baan fietsen en doe je allerlei leuke en spannende oefeningen.
Naast je sportkleding, helm en handschoenen neem je eigen pedalen mee.
Programma:
Groep 1         12:00 tot 13:45 uur      cat 2 – 5
Pauze            13:45 tot 14:15 uur      gesprek met Tim Veldt
Groep 2         14:15 tot 16:00 uur      cat 6 – nwl
De kosten voor deelname aan de clinic bedragen € 10,- Fietshuur € 6,-
Opgeven via je eigen trainer/vereniging

5 juni eerste MWW-wedstrijd

MWWLogoDe miniwegwedstrijden komen er aan. Voor de nieuwe leden die nog weinig of geen wedstrijdervaring hebben, is dit een mooie start om er mee te beginnen. Het is vrijblijvend, iedereen die mee wil doen aan deze (of andere) MWW-wedstrijd moet zich eenmalig aanmelden bij de jeugdbegeleider van de eigen vereniging, zie ook hier…… Zondag 5 juni wordt de eerste MWW-wedstrijd van dit jaar gereden bij HSK Trias in Den Haag.

Veldrijclinic RWC Ahoy

definitieve poster clinic [2035421]
Op 22 december wordt er bij RWC Ahoy een veldrijclinic gegeven voor alle jeugdleden, nieuwelingen(dames) en junioren(dames) uit de districten Noord en Zuid-Holland en Midden Nederland.

Er zijn twee “vips” bekend, Lucinda Brand en Manus Brinkman. Klik op de poster hiernaast voor verdere informatie en inschrijven. Want hoe meer deelnemers /sters  hoe leuker.

Foto’s van deze clinic staan inmiddels hier online!

MCC zondag 13 december‏

Op zondag 13 december organiseert RRC De Pedaalridders op het parcours van RWC Ahoy een MCC wedstrijd (Landscheiding 101, 3045 NK Rotterdam). Foto’s klik hier →MCC

We hebben de volgende starttijden:
Inrijden vanaf 10.00uur
Categorie 1 start om 11.00uur
Categorie 2 start om 11.20uur
Categorie 3 start om 11.45uur
Categorie 4 start om 12.10uur
Pauze (inrijden cat 5 t/m7 & nwl)
Categorie 5 start om 13.00uur
Categorie 6 start om 13.30uur
Categorie 7 start om 14.00uur + nwl

LET OP dit zijn slechts richttijden.

Clinic Veldrijden jm/nwl/jun

Voor jeugd, nieuwelingen en junioren (J/M) in de Herfstvakantie (22/10) bij GWC De Adelaar in Hilversum
veldrijden-670x300
Na de succesvolle Clinics Veldrijden in het vorig seizoen bieden de districten Noord-Holland, Zuid-Holland en Midden opnieuw clinics veldrijden aan. Deze staan open voor alle geïnteresseerde renners en rensters t/m 18 jaar. Wel dien je een KNWU-basislidmaatschap of licentie hebben. De clinic staat open voor deelnemers uit ALLE districten in Nederland.
Om deel te kunnen nemen heb je niet perse een veldritfiets nodig, een MTB volstaat evengoed. Een fietshelm is wel verplicht. De Clinic is geschikt voor iedereen die wil (gaan) beginnen met deze fantastisch leuke en afwisselende sport, maar ook voor renners en rensters die al langer bezig zijn en zich verder willen verbeteren. De zeer ervaren KNWU-trainers houden met alle niveaus rekening, van beginners tot gevorderden. En voor de kinderen jonger dan 11 jaar bieden we een aangepaste clinic-gedeelte met veel spelvormen op de fiets aan. Voor ouders en begeleiders die moeten wachten is er natuurlijk al vanaf 13.00 uur verse gratis koffie en thee in het gezellige en lekker warme clubhuis van GWC De Adelaar. Vanaf het clubhuis stap je direct het CX parcours op met een kop koffie , de deelnemers rijden a.h.w. over je tenen heen Lees verder

Uitslag Tijdrit Zevenhuizen

Op woensdag 17 juni werd te Zevenhuizen de eerste tijdrit verreden welke meetelt voor de Zuid-Holland Tijdritcompetitie. In totaal stonden er 76 renners aan de start verdeeld over 8 categorieën. De uitslag kan je hier vinden van deze tijdrit.

Indien er een fout in de uitslag zitten heeft het geen zin om te mailen met de organisatie. De KNWU-Jury is verantwoordelijk voor de uitslag.